Reisverhaaltjes.nl

1 JAAR BLOGGEN

IK OP HET STRAND IN tERSCHELLING

6 Mei, vandaag blog ik precies 1 jaar ! Een jaar alweer, wat is dat jaar omgevlogen…Tijd om even terug te blikken..

Vandaag schrijf ik mijn 299ste blogpost en 178 daarvan gaan over reizen ! In het hoofdmenu zie je LANDEN staan. Via deze pagina ga je op een gemakkelijke manier naar al mijn reisverhalen ! Via ‘categorieën’ kun je naar de andere onderwerpen : dieren, planten, bloemen en other things !

Een jaar bloggen…meer dan 1000 uur werk, veel meer zelfs, maar ik doe het nog steeds met zóveel plezier ! Elke ochtend zit ik achter mijn pc in alle rust te schrijven en ik ben nog lang niet uitgeschreven !

Ik vind het niet zo belangrijk (meer) hoeveel volgers ik heb. In het begin keek ik daar wel naar, moet ik eerlijk zeggen. Leuker vind ik, de fans die elke dag trouw mijn blog lezen. De mailtjes die ik krijg van mensen die me om advies vragen en de mensen die ik hoop te inspireren met mijn verhalen ! Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging van een touroperator die gespecialiseerd is in Sri Lanka reizen om een gastblog te schrijven op hun website. Leuk toch ?  Ik ga dat ook zeker doen, alleen heb ik er nu even geen tijd voor, nu we midden in de verhuizing zitten.

Hierdoor heb ik op dit moment even minder tijd om te bloggen en straks zitten we helemaal een tijdje zonder internet als we overgaan naar het andere huis.

Wat kun je binnenkort verwachten op dit blog ? Foto’s van de inrichting van ons huis, de opbouw v/d nieuwe tuin en natuurlijk meer reisverhalen, oa. van de reis naar India die we in september gaan maken !

Voor nu hoop ik iig. nog een jaartje door te gaan met bloggen ! Het is onwijs leuk werk !

Tenslotte wil ik nog even iedereen bedanken voor het lezen van mijn blog, de reacties en de aanvullende tips ! Dank daarvoor !!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.