Reisverhaaltjes.nl

4000 VOLGERS OP INSTAGRAM

De waterval van de Blauwe Nijl, ethiopië

Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd meer op Instagram zit dan op Facebook. Mooie plaatjes kijken op Instagram, leuk! Nadeel is dat er steeds meer landen bijkomen waar ik graag naartoe wil *zucht*. En ik ben niet de enige, ik hoor hetzelfde regelmatig van anderen die ik volg op IG.

4000 Volgers heb ik nu, 4015 om precies te zijn! Nog geen 10% volgt je daadwerkelijk denk ik, maar maakt niet uit. Ik blijf het leuk vinden die mooie natuurfoto’s, want daar gaat wel mijn voorkeur naar uit! En je hebt leuke contacten over de hele wereld en met andere Nederlandse reisbloggers en natuurliefhebbers!! De laatste tijd heb ik ook veel contact met mensen die alleen maar foto’s in Nederland maken. Bijzonder mooi! Ik denk dat ik ook maar eens met mijn camera op pad ga, want Nederland heeft prachtige plekjes en leuke dieren. Foto’s van koeien, schapen, geiten en eenden, ik vind ze allemaal even mooi!

Regelmatig lees ik wat ‘hot’ is op IG, zoals met de billen bloot op de foto… Dat zal ik maar niet doen hihi. Maar ik lees ook waar mensen zich zoal aan ergeren op IG. Bijvoorbeeld:

*Het volg-ontvolg spelletje. Je wordt gevolgd en vervolgens de volgende dag weer ontvolgd

*Een account met alleen maar selfies

*Een account waarop iemand op elke foto half bloot staat

*De spring en yogahoudingen op iedere foto

*Iemand die 20 foto’s per dag post

enzovoorts… Ach, ieder z’n ding!

Mijn account bestaat uit ruim 1500 verschillende foto’s en vandaag laat ik je er tien zien die ik de afgelopen weken heb geplaatst. Foto’s die ik volgens mij nog niet op dit blog heb staan. Toevallig allemaal uit Ethiopië! Palmen en stranden doen het ook altijd erg goed op IG, maar die foto’s heb ik al genoeg op dit blog!

De bovenste foto is gemaakt bij de waterval van de Blauwe Nijl. De foto hieronder ook. Een eindje verderop was een hangbrug. Er moesten twee ezeltjes overheen. Dat vonden ze niet zo leuk. De ene weigerde ook maar een poot op de brug te zetten, terwijl de eigenaar het arme dier probeerde mee te trekken. Deze ezel hieronder durfde wel en was halverwege

ezel over een hangbrug, Ethiopië

Op een eilandje zaten deze mensen in de schaduw van deze prachtige grote Yucca!

in de schaduw van een grote yucca

De Kloof van de Blauwe Nijl, met op de voorgrond een grote cactus!

cactus, vieuw bergen in Ethiopië

Een maraboe op een vissersbootje bij Lake Awassa

mariboe lake Awassa, Ethiopië

Afrikaans landschap met een hut

Ethiopië

Afrikaans landschap. In dit gebied in het zuiden van het land zie je duizenden hoge termieten torens!

Zuid-Ethiopië

Afrikaans landschap

Ethiopië

Een struik met hele bijzondere vruchten. Geen idee wat dit zijn. De vruchten zijn heel licht, ze voelen bijna aan als ballonnen!

plant met vreemde vruchten, Ethiopië

Qat plukkers (kinderen)

qat plukkers, Ethiopië

Dit waren de tien foto’s. Welke vind jij het mooist?

Op IG kun je me volgen onder de naam: reisverhaaltjes

Zit jij ook op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.