Reisverhaaltjes.nl

ALWEER EEN WEEK VOORBIJ

FOTO VAN MIJ BIJ DE STUWMEREN IN MAROKKO

De week is weer omgevlogen, zelfs met de drie luie zondagen ! Af en toe wist ik even niet, wat voor dag het eigenlijk was…. Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad ! Zelf heb ik natuurlijk weer veel te veel gegeten en te veel geluierd !

De eerste paar dagen van de week heb ik veel foto’s ingeplakt van de Marokko reis ! Verder boodschappen gehaald….en nog een keer…en nog een keer, want je vergeet altijd wat, ondanks dat we boodschappenbriefjes bij ons hadden. En wat was het druk in de winkels zeg, niet normaal meer !

Woensdagochtend zijn we naar Sneek geweest, want Rob kon zijn kerstpakket ophalen. Hij heeft mij bij de kringloop afgezet, heerlijk even rustig sneupen ! Ik zag weinig leuks, maar ik heb er allemaal mooie films gekocht, die we tijdens de kerstdagen konden bekijken ! Samen gingen we naar nog een kringloop in Sneek en ook nog even naar Joure, want we reden toch langs de kringloop daar !

Zoals ik al had geschreven hebben we afgelopen week onze volières verkocht en de kopers hebben die woensdagmiddag en donderdagochtend afgebroken ! Dus het begin van de sloop is er….Naast foto’s inplakken heb ik natuurlijk elke dag verhaaltjes geschreven voor dit blog !

Op kerstavond verraste Rob mij met een kadootje ! Dit stond al een dag onder de kerstboom en dat was me niet opgevallen….Hij had het woensdagochtend gekocht toen hij mij bij de kringloop had afgezet ! Heerlijke parfum, Mad Potion van Kate Perry !

Eerste kerstdag hebben we heerlijk filmpjes zitten kijken. De snotterfilm Stephmom met Julia Roberts, die ik al minstens vier keer heb gezien, bracht me ook voor de vijfde keer in tranen…Op National Geograpfic waren prachtige natuurfilms trouwens, daar hebben we ook naar zitten kijken ! We hebben dit keer de kerst samen doorgebracht, ook geen ramp….heerlijk samen op de bank met hondje en vier snurkende katten , mooie films en lekker eten, dus prima vermaakt ! Het liefst zou ik de kerst met de hele familie vieren, maar de familie is te groot en iedereen heeft zijn eigen gezinnetje !

Tweede kerstdag zijn we even naar de megavlooienmarkt in Heerenveen geweest, maar dat vond ik drie keer niks. Teveel nieuw spul ! Ik zag een hele afdeling met allemaal Konsalik boeken, slechts 1 euro per stuk ! Vroeger heb ik deze boeken verzameld en was ik gek op deze boeken ! Ik had meer dan 140 weet ik nog, bijna allemaal ! Het leuke van deze boeken vind ik, heel veel boeken spelen zich af in verschillende landen ! Ik kon het niet laten om er een mee te nemen : Het woud der belofte en dat speelt zich af in Papoea Nieuw Guinea, midden in het oerwoud ! ( tussen de koppensnellers haha ) We gingen ook nog even naar het tuincentrum, maar ook dat is niet meer wat het geweest is. Ik zocht cactussen, maar die heb je er nauwelijks !

Thuis ben ik meteen gaan zitten lezen tot ’s avonds laat ! En dan de derde luie zondag….Ik heb mijn boek uitgelezen en het plakken weer opgepakt ! Het is nu bijna klaar ! Vanaf morgen……minder eten en de tuin in !!

Hoe was jouw week/kerst ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.