Reisverhaaltjes.nl

HET VAKANTIEGEVOEL THUIS

WERELDKAART OP SLAAPKAMER

Bijna alle spullen die wij in huis hebben staan, komen uit het buitenland of hebben met reizen te maken ! Ik voel me heerlijk tussen al deze spulletjes. Voor mij geen dure of luxe dingen in huis, ik geef geld liever uit aan reizen !

Op de foto zie je een wereldkaart, die wij op onze slaapkamer hebben ! Hier lig ik vaak naar te staren en te dromen …De landen met de rode punaises, daar zijn Rob en ik samen de afgelopen vier jaar geweest en de landen met de witte punaises zijn de bestemmingen waar we binnenkort naar toe gaan ! Tegenwoordig is het helemaal modern om wereldkaarten te hebben, waarop je de landen waar je geweest bent ‘ te krassen’ ! Rondom de kaart is de hele muur en nog een andere muur vol met buitenlandse bankbiljetten beplakt, zie ook mijn artikel BANKBILJETTEN

Op deze foto zie je mijn boeken met hierin de vakantiefoto’s met het reisverslag. Daarbij liggen alle bakjes met mijn scrapbook spulletjes : knopen, bloemetjes, stickers, lint, gekleurd papier enz enz. Zó ontzettend leuk werk vind ik dit, zie ook mijn artikel SCRAPBOOKING

MIJN REISFOTOBOEKEN EN SCRAPSPULLEN IN DE KAST

De leukste foto’s heb ik in wissellijsten. In de kamer en zelfs op de WC !

wissellijst met reisfoto's op de wc

Op de muren hangen veel maskers uit diverse landen en de kleine spulletjes staan in de souvenirskast. Hier zie je een gedeelte ervan !

kleine spulletjes in de souvenirskast

Zie ook mijn artikel MIJN SOUVENIRSKAST

Op de koelkast natuurlijk de magneetjes, wie heeft ze niet ? Lees ook mijn artikel KOELKAST MAGNETEN

koelkast magneten

Met al deze spullen in huis krijg ik echt het vakantiegevoel thuis !

Hoe is dat bij jou thuis ? Heb jij ook wereldkaarten, koelkastmagneten, reisfoto’s en souvenirs in huis ?

2 gedachtes aan “HET VAKANTIEGEVOEL THUIS

  1. Romkje

    Wauw Margreet, leuk om dit allemaal zo bij elkaar te zien zeg! Kan me voorstellen dat je je altijd ook een beetje op vakantie waant, als je gewoon thuis zit. Leuk al die herinneringen, én de plannen!
    Ik ben nogal onder de indruk van jouw geduld en creativiteit voor scrapbooking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.