Reisverhaaltjes.nl

JUNGLE SOCKS

voeten ingesmeerd met kalksteen

Wat is dat voor wit goedje ? Uitslag ? Een ziekte opgelopen in de jungle ?

Ik zal je zo vertellen wat het is….

In de buurt van Montego Bay ( Jamaica ) gingen Rob en ik, héél romantisch varen over The Great River….op een bamboevlot….en wat werden we in de watten gelegd !

the great river op jamaica

Een toeristische attractie….alleen er waren geen andere toeristen….dus onze ‘kapitein’ had alle tijd voor ons !

bamboevlot

We hoefden alleen te zitten en te genieten van de natuur om ons heen….en van de ‘Natural Spa’ die we kregen van Mister Heckler ( uitslover )

Jamaicaan die onze bamboevlot bestuurde

Onder de brug, ging hij naar de kant en raapte een kalksteen op, die hij in het water dompelde en vervolgens ging hij met mijn voeten aan de slag…..

Oh, hij ging mijn eelt verwijderen….krie-be-len ! Nadat mijn voetjes weer heerlijk zacht waren, was Rob aan de beurt…We lieten ons heerlijk vertroetelen ! Daarna werden met dezelfde kalksteen, onze benen helemaal ingesmeerd…. ‘jungle socks’ noemde hij dit ! Zie foto bovenaan !Het moest even een half uurtje drogen….nou ja, we hadden de tijd ! Intussen genoten we ook van de prachtige natuur om ons heen…

prachtige natuur

veel palmbomen

Na een half uurtje werden onze ‘jungle socks’ met water weggespoeld en ja hoor, baby zacht ! Of dat alles nog niet genoeg was, werden onze benen vervolgens ingesmeerd met olijfolie…( op foto de rechterbeen ) Dus dat is geen ‘Yellow fever’ of zo…

 1 been met olijf olie ingesmeerd

Jamaicanen smeren zich altijd in met olijfolie vertelde hij ons, goed voor de huid en het voelt heel zacht aan ! Ook dit had even inwerktijd nodig…. dus een tip !

visser

Visser onderweg !

op de bamboevlot

Mister Heckler babbelde er lustig op los en stelde ons 100 en 1 vragen….het bekende ‘where you come from ? Of wij, ‘die en die’ kenden in Amsterdam…uh ….nou nee, die kennen we niet !

prachtige natuur

Uiteindelijk kwamen we na 1½ uur aan bij ons eindpunt….jam-merrrr ! Het was een heerlijk tochtje in een schitterende natuur en met benen weer als nieuw, stapten we weer in ons busje voor een ontmoeting met de Jamaicaanse kolibrie. De vogeltjes gaan op je vinger zitten en drinken dan uit een flesje met suikerwater…maar hier meer over in een ander reisverhaaltje !

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *