Reisverhaaltjes.nl

KINDEREN IN SENEGAL

 

kindje in afrika , jongetje

Is het niet een schatje ?? Natuurlijk zijn alle kleine kinderen leuk om te zien…maar ik heb wat met die buitenlandse kinderen, die donkere ogen, meisjes met leuke vlechtjes en kraaltjes  in hun haren….hun nieuwsgierigheid, soms verlegen, soms stoer…..Zo leuk om ze te fotograferen, ze willen meestal graag op de foto en dan hun zelf terug zien op de camera…zo grappig ! Helemaal leuk is, als ze dat nog nooit eerder gezien hebben….daar snappen ze helemaal niks van !

Ik hou ontzettend van fotograferen, ik wou dat het mijn beroep was…Alleen dat technische gedeelte, dat interesseert me niet zo….

Wat was ik blij toen de digitale camera’s op de markt kwamen ! Ik zie me nog staan bij de Hema 1 uur service met meer dan 10 rolletjes van 36….handenvol geld kostte dit ! Voor dat geld, kon je een mooi stedenreisje maken… en de mislukte foto’s moest je ook betalen… Nu kan je maar raak ‘klikken’ !

Ik fotografeer van alles, vaak details en vaak van heel dichtbij ! Ook vind ik het prachtig om mensen te fotograferen, maar niet elke volwassene in het buitenland wil gefotografeerd worden…ik vraag het meestal even netjes of het mag…tegenwoordig willen ze er vaak geld voor ! Soms doe ik het ook wel eens stiekem natuurlijk, van afstand zoom ik dan in….maar meestal vraag ik wel even om toestemming ! Kinderen, dat is een ander verhaal….zij willen vaak graag op de foto ! Op de volgende foto’s zie je kinderen die ik in Afrika heb gefotografeerd…

kinderen

kinderen

meisje

meisje

Vind jij het ook zo leuk, om kinderen te fotograferen in het buitenland ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.