Reisverhaaltjes.nl

MARGREET IN DE MARGRIET

DE COVER VAN DE MARGRIET, NR 3 2017

Ik was het bijna vergeten. Toen we weer thuiskwamen uit Mauritius en ik uren later de post even doornam, zag ik de Margriet ertussen. Oh ja, ik sta in de Margriet! Nummer drie, de Margriet van vorige week! Heeft iemand hier nog aan gedacht?

Blader blader, kon het niet zo snel vinden natuurlijk… blader, blader. Ik was zo benieuwd in welke outfit ik geplaatst was. Het witte jurkje in de hangmat? Of het bordeaux rokje op het strand?

Op de cover staat deze tekst:

tekst op de cover van de margriet

Weet je nog dat ik schreef over ons avontuur NAAR AMSTERDAM en FOTOSHOOT VOOR DE MARGRIET op 4 november vorig jaar? Je kunt het allemaal nog eens teruglezen in deze link!  Voor de fotoshoot ging ik samen met mijn nichtje met de trein naar Amsterdam. Eenmaal daar konden we de KNSM laan 161 niet vinden en kwamen te laat!

Uiteindelijk zijn er 1½ uur foto’s van me gemaakt in twee verschillende outfits. Ik was dus zeer benieuwd welke foto de redactie van de Margriet uiteindelijk gekozen had.

Nou ik zal je niet langer in spanning houden, komt ie, lachen!

foto van mij in de margriet

foto met verhaaltje van mij in de margriet

grote foto van mij in de margriet

Whaaahahaha, daar zit ik dan…. In de hangmat, maar ik zat gewoon op een houten tafeltje! Het is dus toch het witte jurkje geworden! Had ik niet verwacht, maar ben daar zelf wel blij mee. De grote hoed zou ikzelf nooit opdoen, maar het jurkje is leuk toch?

Nou vertel, wat vind je ervan?

6 gedachtes aan “MARGREET IN DE MARGRIET

 1. Ineke

  Het ziet er leuk uit hoor, dat witte jurkie staat je goed Margriet. Ja dat bankie…fotoshoppen is een must hé, maar het ziet er mooi uit, inclusief de grote zonnehoed! eerlijk gezegt was ik het ook vergeten, maaaaar dat komt omdat ik zwaar de griep heb gehad, ben nog niet helemaal goed. nou doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineke

  1. Margreet Pruis Bericht auteur

   Ja dat witte jurkje is leuk, had ik wel mee willen nemen?? Er was maar heel weinig keuze qua kleding!Een hoed staat me niet en helemaal niet zo’n grote. Die zou ikzelf nooit opzetten?Maar dankje voor het compliment Ineke! Kan me voorstellen dat je er niet meer aan gedacht had, ik was het zelf al vergeten! Gauw weer beter worden hoor! Straks weer fijn bloemetjes zaaien. Ik zag in de gauwigheid al iets voorbij komen op Facebook!

 2. Corrie

  Zo ken ik je helemaal niet Margreet,alhoewel ik blij ben dat ze voor die foto met het witte jurkje gekozen hebben want dat staat je goed,over de hoed zullen we het maar niet hebben.

 3. Marian

  Ik hoorde vandaag dat je al in de Margriet hebt gestaan. Gauw opgezocht. Je staat er erg goed op, maar ik herkende je eerst niet. Zonnig en verrast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.