Reisverhaaltjes.nl

MOOIE GEZICHTEN DEEL 5

MAN INDIA

Omdat ik al eerder schreef over de prachtige mensen in India, laat ik vandaag de eerste vijf ‘ mooie gezichten’ zien !  Misschien hebben we wel meer dan honderd portretfoto’s samen gemaakt !

De meeste mensen in India vinden het niet erg om gefotografeerd te worden. Kinderen vragen er zelfs om. Toch vroeg ik meestal even netjes of ik een foto van ze mocht maken !

In India zijn veel religies, maar 80% van alle Indiërs is Hindoe. Daarna zijn de moslims de grootste religieuze groep. Later ga ik nog wat uitgebreider over bepaalde religies schrijven !

Nu eerst de foto’s, komen ze :

vrouw india

man india met tulband

jonge vrouw met hoofddoek

vrouw india met hoofddoek

Welke foto vind jij het mooist ?

 

4 gedachtes aan “MOOIE GEZICHTEN DEEL 5

  1. Ank visser-zeevalkink

    Vind de foto op f.b. eigenlijk de mooiste , maar heb ook wel wat met de laatste foto. De dame heeft op haar voorhoofd een snee gehad , die ik zelf precies op de dag van vandaag ook heb opgelopen op die plek en gelukkig kunnen wij met een bepaalde crème dat weer gedeeltelijk wegwerken en dat kan deze mevr. jammer genoeg niet.

    1. Margreet Pruis Bericht auteur

      Ik vind zelf die eerste foto ook erg mooi ! Mensen hoeven geen geld voor een foto, maar deze man gaf ik een extraatje, hij was zo blij en wenste me veel geluk ! De vrouw op de laatste foto heeft inderdaad littekens. Ik wist niet dat je een litteken weg kunt werken met een creme…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.