Reisverhaaltjes.nl

MOOIE GEZICHTEN DEEL 9

2 HINDOE VROUWEN INDIA

Vandaag weer een nieuw deel uit de serie : mooie gezichten !

In deel 7 zag je vijf portretfoto’s van mannen, in deel 8 van vijf vrouwen. Dit keer twee personen op de foto ! Ik moest wel even zoeken tussen mijn foto’s, want hier heb ik er niet veel van. Het zijn dan ook mensen uit verschillende landen, maar ik denk niet minder mooi !

De bovenste twee dames zijn Hindoe vrouwen uit India. Ze stonden er zo mooi met z’n tweetjes. Prachtige kleding en een mooie achtergrond !

De volgende foto maakte ik in een kerk in Ethiopië. We waren getuige van een huwelijk ! De dame in kwestie kijkt niet erg vrolijk. Helemaal niet als ik de andere foto’s bekijk die ik van ze heb gemaakt… Het lijkt mij dan ook op een gedwongen huwelijk !

man/vrouw huwelijk in een kerk in ethiopie

Deze twee heren fotografeerde ik tijdens het Timkat festival in Axum, Noord-Ethiopië. Hier wordt eens per jaar ( in januari ) de doop van Jezus Christus door Johannes de Doper herdacht en gevierd !

2 mannen tijdens het Timkatfestival in axum, Ethiopie

In Belize ontmoette ik Mennonieten. Deze bevolkingsgroep/gemeenschap staat bekend om haar strenge geloofsregels, een soort Amish ! Ik vroeg hen of ik een foto van ze mocht maken. Ze gaven geen antwoord, ook niet toen ik het in verschillende talen vroeg. Ik dacht namelijk, misschien verstaan ze me niet ? Toen ik echt geen enkele reactie kreeg, maakte ik hem maar  gewoon…

mennonieten in belize

De laatste foto maakte ik in Marokko. Lachen, want zo’n hoed heb ik gekocht. Van zo’n man die hem op had ! Hij paste niet in de koffer of handbagage, dus moest ik hem tijdens de reis terug naar Nederland in mijn handen houden. Diverse Marokkanen wilden met mij (met die hoed op), op de foto !

marokko twee artiesten met mooie hoeden op

Dit waren weer ‘de vijf’ ! Welke foto spreekt jou het meest aan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.