Reisverhaaltjes.nl

MORGEN NAAR MAROKKO

hier sta ik op schiphol buiten

De laatste weken zijn omgevlogen en morgen is het zover, we gaan naar Marokko !

Ik ben erg benieuwd naar Marokko en ik heb vooral veel positieve dingen gehoord over Marrakech ! Het schijnt dat het een fantastische stad is en waar het vooral ’s avonds erg gezellig is op het centrale plein ( Djemaa el Fna ), evenals de ernaast gelegen souk ( bazar ) met zijn pittoreske steegjes en kraampjes met allerlei handelswaren ! Dus daar gaan we morgenavond meteen een kijkje nemen ! Overmorgen starten we dan met onze rondreis ! De laatste twee dagen zijn we ook weer in Marrakech !

Waar ik ook erg benieuwd naar ben, is het weer…Ik hoop dat het nog lekker warm is ! Ik ga zo even op de besloten groep ‘Wereldvrouwen’ op FB, aan de Nederlandse vrouwen die er wonen vragen hoe het weer er is !

De inhoud van de koffers moet ik nog even nakijken vandaag, want volgens mij heb ik veel te veel kleding mee voor die 9 dagen ! Des te meer souvenirs kan ik mee terug nemen !☺☺en die hebben ze er genoeg heb ik wel gelezen !

We gaan dit keer niet met de trein naar Schiphol, maar met de auto, want we komen midden in de nacht weer terug, 14 december. Ik neem dit keer mijn tablet mee, eens kijken hoe dit mij bevalt. Waarschijnlijk ga ik die 9 dagen niet bloggen, maar kan wel af en toe een fotootje plaatsen op FB en op Instagram !

Eigenlijk moet ik nog van alles doen, maar ik ben nogal makkelijk, stel graag dingen uit☺☺. Bovendien sommige dingen doe ik dan maar niet, ook geen man overboord.

Onze oppassers zijn onderweg hiernaar toe. Terror, ons hondje heeft het volgens mij wel in de gaten dat we weer weg gaan… Ik heb nooit last van heimwee, maar ik vind het altijd moeilijk om van mijn hondje gescheiden te zijn ! Er wordt straks goed voor hem gezorgd, hij hoeft niet naar een asiel, maar toch heb ik het de eerste paar uur moeilijk als ik op vakantie ga. De vorige keer was de hond wat ziekjes en zieligjes van heimwee naar ons ! In januari gaan we ruim drie weken op reis, dat wordt dan moeilijk voor mij ! ( en voor Terror )

Verdikkie, wij volgen elke dag Masterchef Australia, mijn favoriete programma op TV. Ik dacht dat vrijdag de laatste aflevering was en dus de winnaar bekent zou worden….Niet dus, pas volgende week en dan zijn we er niet ! Dus heb ik het maar even op internet opgezocht, wie gewonnen heeft ! Ik zal het hier niet onthullen, maar ik ben erg blij, een terechte winnaar !

Ik zou de voortuin doen, ben ik niet aan toe gekomen…Mijn huiswerk voor mijn cursus moet ook nog maar een weekje wachten en zo zijn er nog een paar dingen blijven liggen, nou ja so what ? ( ik moest zonodig deze week naar alle kringloopwinkels in de buurt…)

We vertrekken morgenvroeg en we vliegen om drie uur ! Gelukkig maar een kleine vier uur vliegen ! Ik heb vanmiddag nog aeroplanes gekocht voor mijn oren ! Deze oordoppen zijn speciaal voor mensen die met stijgen en dalen last van hun oren hebben… Het verminderd de druk in je oren ! Met ook nog Otrivin neusdruppels hoop ik dat ik nu geen pijn heb !

Ik heb altijd toch wel wat kriebels in mijn buik, als we weer op reis gaan ! Maar als ik eenmaal  Schiphol ben is dat snel over…

Vanaf 14 december zal ik weer dagelijks verhaaltjes posten, hopelijk tot dan !

Ben jij al eens in Marokko geweest, wat vond je ervan ?

 

 

2 gedachtes aan “MORGEN NAAR MAROKKO

  1. Manar

    Ben via ‘wereldvrouwen’ op de hoogte van jullie blog, en ik ga jullie zeer zeker volgen. Marokko is prachtig, ik weet zeker dat jullie je ogen gaan uitkijken. Als het bevalt dan raad ik jullie aan om in het voorjaar terug te gaan, dan staat alles in bloei en is het er nog mooier.

    Ik wens jullie een leuke vakantie toe! Veel plezier en bedankt voor de Aeroplanes tip.

    Groetjes,
    Manar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.