Reisverhaaltjes.nl

NAAR AMSTERDAM

foto van mij, margreet

Misschien heb je mijn verhaal gelezen : IK KOM IN EEN WEEKBLAD  ? Ik kom dus in de Margriet te staan. Wel spannend hoor !

Inmiddels heb ik via de telefoon een interview gehad en vandaag kreeg ik de tekst die de journaliste heeft geschreven doorgemaild ! Waarschijnlijk komt het dan in de eerste week van januari 2017 in de Margriet te staan. Dus niet zoals ik eerder had geschreven, dit jaar nog !

Nu moet ik alleen nog voor een fotoshoot naar Amsterdam. En wel : MORGEN !

In een mail werd me vorige week gevraagd naar mijn kleding- en schoenmaat… Oh jee, ik krijg dus andere kleding aan ! Naast een stylist is er ook een visagist aanwezig…Dan kunnen ze vast wel wat van me ‘maken’ toch ? Ik ben zo benieuwd, hoe ik er dan uit kom te zien ! Ik weet het morgen, jullie zien het pas in januari, flauw hè ? Maar ik doe volgende week wel even verslag over hoe het gegaan is !

Mijn nichtje Gea gaat met me mee. Gezellig samen met de trein. Wij kunnen behoorlijk kletsen met z’n tweetjes, dus de treinreis van bijna drie uur zal wel snel omgaan ! Rond 12 uur zijn we dan op Amsterdam Centraal station en moeten dan nog een stukje met de tram. Om 13.00 uur word ik verwacht ! Hoop ik laat de NS ons morgen niet in de steek. Geen vertragingen, please !

Hoewel ik het erg spannend vind, heb ik er wel zin in !

Wordt vervolgd !

 

4 gedachtes aan “NAAR AMSTERDAM

  1. Ineke Beers

    ojee een fotoshoot Margreet, in kleding wat hun gaan uitzoeken, ik ben wel erg benieuwd hoor, weetje laat je nichtje even stiekum een fotootje maken hoe je er uit ziet, kunnen wij allemaal ook alvast een beetje genieten, want het zal best wel heel mooi zijn.
    groetjes Ineke

  2. marian

    Wat spannend. Ik weet hoe het is, net gehad, voor het blad Landleven. Alleen het interview nog.
    Geniet van die sloot en laat alles over je heenkomen. Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.