Reisverhaaltjes.nl

NAAR SCHIPHOL

treinstation heerenveen

Morgen vertrekken we naar Sri Lanka ! Héérlijk ! Weken en dagen afgeteld, nu nog slechts uren…..De taxi brengt ons naar het station en dan stappen we in de trein, die ons rechtstreeks in twee uur tijd naar Schiphol brengt !

Ik vind het heerlijk relaxed om met de trein naar Schiphol te gaan. In een poep en een scheet ben je er en dan trap omhoog….en dan sta je op het mooiste plekje van Nederland !

Soms gaan we met de auto, als we bijvoorbeeld bij de terugweg midden in de nacht weer op Schiphol aankomen en er geen treinen rijden. Ik koop altijd voordelige treinkaartjes bij bijvoorbeeld Kruitvat, het is maar net wie een actie heeft lopen. Dit keer hebben we treinkaartjes gekocht voor twee personen voor 20 euro ! Dus voor tien euro p/p naar Schiphol…koopje ! Waarom zou je meer betalen, als het ook goedkoop kan ? Met dit kaartje is echter één maar..je kan pas na elf uur ’s morgens vertrekken…Wij vliegen pas ’s middags, dus dat redden we precies. Nu maar hopen dat de trein geen vertraging krijgt…

Op de foto hieronder vertrokken we met de eerste trein, midden in de winter, nog donker en koud..dus eerst een bak koffie !

station heerenveen donker nog en koud, midden in de winter

Meestal zijn we úren te vroeg op Schiphol, het is zó leuk om daar wat rond te lopen…mensen kijken…lekker koffie drinken en ergens wat eten. Een heerlijk sfeertje daar !

schiphol

Hoe ga jij altijd naar het vliegveld, als je op reis gaat ? Ga je met eigen auto, of word je gebracht of ook per trein ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.