Reisverhaaltjes.nl

NETFLIX

NETFLIX LOGO

Ik loop al meer dan een week met kaak/kies/tand en oorpijn. Vorige week maandag heb ik nog gewerkt. Achteraf niet zo verstandig, want daardoor werd de pijn 10 keer erger. Ik ben niet iemand die snel thuis blijft. Waarschijnlijk komt dat, omdat mijn vader vroeger altijd zei als ik me ziek voelde: probeer het eerst maar, als het niet gaat, kun je altijd naar huis komen. Dus ging ik gewoon naar school. Wel voelde hij altijd aan mijn oorlellen of ik ook koorts had…

Ik was maandag bij een ontzettende aardige vrouw aan het werk. Een prachtig huis (en tuin), aan het water gelegen. Deze omgeving had ik nog niet eerder gezien in Sneek. Het was bloedheet buiten, maar mijn hoofd voelde ook bloedheet aan. Waarschijnlijk had ik koorts!

Toen ik thuis kwam, nam ik paracetamol en ben direct naar bed gegaan en uren geslapen. De volgende dag was de koorts wel weg, omdat ik me rustig hield, maar de pijn bleef. Ik wist eigenlijk niet waar die pijn vandaan kwam. Moest ik nou naar de huisarts of tandarts? Het was niet één kies of tand die pijn deed. Dan weer boven, dan weer beneden, eigenlijk deed alles gewoon pijn!

Ik besloot dinsdag de huisarts maar te bellen voor een afspraak. Waarschijnlijk omdat ik liever naar de huisarts ga dan naar de tandarts… Ik kon meteen komen!

Mijn huisarts, die ik nog niet ken, was op vakantie. Maar de assistente kon mijn oren wel even bekijken. Ze zag aan mijn ene oor dat het trommelvlies bol stond, doordat de buisjes van Eustachius vol zaten en in mijn andere oor zat een prop. Dat moest uitgespoten worden. Dat kon donderdag. Ik moest neusdruppels bij de drogist halen en paracetamol blijven slikken.

Nou paracetamol heb ik geslikt de hele week. De eerste vier dagen acht per dag, daarna zes. Nu zit ik op vier per dag. Het is nog niet over, maar het gaat stukken beter!

Tja en wat doe je dan als je de hele week thuis bent, pijn hebt en je rustig moet houden…. NETFLIX serie(s) kijken!

Sinds de Kerst hebben wij Netflix en hebben we al een aantal series bekeken, waaronder The Bridge, The Killing, The OA, Stranger Things, Bloodline, Gypsy en nog enkele. De mooiste serie vond ik Breaking Bad!! Een schitterende serie van 62 afleveringen, die wij in één week hebben bekeken!

De afgelopen week bekeek ik The Affaire. Af en toe viel ik wel eens in slaap, niet omdat het niet spannend was, maar door de pijn/paracetamol. Dus moest ik even terugspoelen. Ik vind het een prachtige serie! Twee seizoenen, ik meen 22 afleveringen. Het derde seizoen komt begin 2018!

Heb jij ook Netflix? Welke serie(s) vind jij het mooist?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.