Reisverhaaltjes.nl

NIEUW JAAR, NIEUWE BESTEMMINGEN

OP SCHIPHOL

Mijn eerste werkdag in het nieuwe jaar zit er weer op! Velen zijn vandaag weer begonnen te werken. Het normale leven gaat weer van start en ik hoor veel mensen zeggen: blij dat al die dagen weer om zijn!

Het waren gezellige dagen, maar ik heb nu genoeg geluierd, even genoeg van Netflix series kijken en genoeg van het (te)veel eten!

Wat resteert zijn de vuurwerkresten op straat, de kerstboom die nog in huis staat en de overgebleven oliebollen in de koelkast. Ik kan geen bol met olie meer zien…

Onze dieren komen langzaam weer tot rust! Terror, ons hondje, durfde afgelopen week nauwelijks meer buiten te wandelen. Op Oudjaarsdag wilde hij zelfs helemaal niet meer naar buiten. Semmie, onze jongste kat, dook bij elke knal onder de bank en plaste van schrik op het laminaat toen het vuurwerk om 24.00 uur Oudjaarsnacht losbarstte. Zo zielig. Ayla, onze andere kat, was helemaal niet bang, slechts alleen wat geïrriteerd van al dat lawaai.

Bij mijn cliënt vanmorgen bedankte ik voor de oliebol bij de koffie en: ”nee echt niet, ik hoef ook geen lekkere koek”! Ik moet nu echt zien dat ik wat afval, want over een kleine 4 weken gaan we namelijk naar de zon! Dat betekent dat ik me in mijn badpak moet wurmen. Op dit moment pas ik die volgens mij echt niet…

Vorige week hebben we een vakantie geboekt naar Gambia! Vertrek 31 januari, voor 9 dagen! Heerlijk, we hebben er ontzettend veel zin in! Voor mij wordt dit de tweede keer dat ik dit  Afrikaans land bezoek, maar voor Rob is het de eerste keer. Als je vaker mijn reisverhaaltjes leest, weet je dat we beiden dol op Afrika zijn. Gambia is slechts 6 uur vliegen en het is er in januari minstens 30 graden!

Gambia ligt in West-Afrika tussen Senegal in.

kaart Gambia

Het is inmiddels een populaire winterbestemming!

Gambia

We hebben een hotel aan het Kotu strand geboekt. Wat we verder gaan doen weten we nog niet. Ik heb natuurlijk al veel van het land gezien in 2001!

Kotu strand Gambia

Rob heeft vanmorgen onze stoelen in het vliegtuig gereserveerd en een parkeerplaats op Schiphol geregeld. Het voelt nog een beetje onwerkelijk…

Ik heb zo’n zin om de zon weer op mijn huid te voelen, zin om op reis te gaan, zin om veel foto’s te maken!

De verder plannen voor het jaar zijn: een rondreis door Jordanië of naar Cappadocië (Turkije) Of misschien wel beide. Waanzinnige landschappen heb je daar, zeer fotogeniek!

Wadi Rum in Jordanië

Jordanië

Cappadocië

Cappadocië

Het zijn slechts plannen, die nog wel tien keer kunnen veranderen, want er is niks zo veranderlijk als een mens! (of als ik) Maar deze twee landen zou ik heel graag willen zien!

Heb jij al reisplannen voor dit jaar?

 

2 gedachtes aan “NIEUW JAAR, NIEUWE BESTEMMINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.