Reisverhaaltjes.nl

TERUGBLIK 2017

strand zee met op de voorgrond een yucca plant

Nog een paar dagen en het jaar is weer voorbij. Wat is het weer omgevlogen, je hoort het iedereen zeggen…

Tijd voor even een terugblik!

Januari startte wel heel erg mooi. Op 5 januari vertrokken we naar het paradijselijke eiland Mauritius. Een pareltje in de Indische oceaan. Wat hebben we er genoten! Lekker geluierd onder palmbomen met een goed boek, maar we maakten ook vele tourtjes over het eiland. Lees ook mijn verhaal GENIETEN

uitzicht vanaf mijn ligbed

Toen we terug kwamen van de reis lag de Margriet tussen de post. Spannend, want daar stond ik in. Een artikel over mijn liefde voor de zomer, over reizen en onze tropische tuin. Tijdens de foto shoot eerder in Amsterdam waren honderden foto’s van me gemaakt. Ik was zo benieuwd welke foto’s ze hadden geplaatst! De kleding die ik aan had was wel niet helemaal mijn smaak maar de ervaring was superleuk! Wat hebben mijn nichtje en ik lol gehad toen ik voor de fotoshoot naar Amsterdam moest! (4 november 2016) Dit kun je allemaal teruglezen in de FOTOSHOOT VOOR DE MARGRIET

grote foto van mij in de margriet

Het verhaal plus de foto’s zie je in: MARGREET IN DE MARGRIET 

Februari:

Nooit gedacht dat ik na 35 jaar nog eens op Bali zou komen! Ook hier genoten we volop! We huurden een privé gids voor een aantal dagen en zagen ontzettend veel van het eiland. Alle verhalen over dit prachtige eiland kun je nog eens terug lezen in LANDEN onder Bali!

rijstvelden jatiluwih

Door deze twee reizen was de winter omgevlogen. In maart werd het tijd voor de tuin! Op de slaapkamers stonden inmiddels al tientallen potjes waarin ik bloemetjes had gezaaid. Ook was ik druk met de voorbereiding van een eigen bedrijfje!

Op 1 april startte ik met ‘Gezellig Samen Doen’! Uiteraard een spannende tijd. Veel hulp kreeg ik van mijn broer: met de website, flyers en de boekhouding! Ik was super blij met het resultaat!

FLYER VAN MARGREET PRUIS, GEZELIG SAMEN DOEN

Lees meer hierover op GEZELLIG SAMEN DOEN  en op mijn website www.gezelligsamendoen.nl

In april gebeurden ook verdrietige dingen. Tweemaal achterelkaar moest ik naar het crematorium in Heerenveen. Veel te jong stierf de broer van een vriendin en een dierbare kennis van me overleed…

In mei en juni vierden we onze verjaardagen! Gelukkig was het op beide dagen mooi weer en zaten we lekker buiten!

De hele zomer genoot ik enorm van de tuin en de warme dagen. Het was een uitstekend groeizaam weer voor mijn tropische planten!

achtertuin tropisch

Begin juli stond ik met mijn bedrijfje IN HET SNEEKER NIEUWSBLAD! Ik kreeg zoveel leuke reacties!

Margreet in de krant met Gezellig Samen Doen

Hebben jullie ook zo van het damesvoetbal genoten? In augustus werden ze Europees kampioen, weet je nog? Ik keek de huldiging op TV en later alle kwalificatiewedstrijden van het WK!

HUP HOLLAND

De zonsverduistering in Amerika op 21 augustus was op zichzelf al heel bijzonder, maar leuk was, dat twee broers van mij een roadtrip in Amerika maakten, zij de verduistering live meemaakten en wij hun volgden via de familieapp! Gelukkig keerden ze, weliswaar ruim een week later dan gepland, weer veilig op Nederlandse bodem. Door de orkaan Harvey waren alle vluchten geannuleerd en moesten ze langer blijven!

ZONSVERDUISTERING

Na de zomer pakte ik al mijn MIJN HOBBY’S weer op: scrapbooken, handlettering, mijn schrijfcursus, bloggen op reisverhaaltjes en plakte ik eindelijk de foto’s van Mauritius en Bali in!

hobby handlettering

2017 was het jaar waarin ik mijn 500ste verhaal schreef op ‘reisverhaaltjes‘! 119 Verhalen schreef ik dit jaar en ik passeerde de 5000 volgers op Instagram!

Begin dit jaar ontdekte ik ook Netflix! Nog zo’n verslaving…

NETFLIX LOGO

Op het moment volgen we de serie Homeland! (60 afleveringen) Een serie die minstens net zo mooi en spannend is als Breaking Bad!

Dit waren de hoogtepunten van mijn jaar. Hoe was jouw jaar?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.