bungalowpark

Aan welke activiteiten kan je deelnemen op Camping de Vijverhof?

Wanneer je op een camping verblijft spreekt het voor zich dat je graag deel zal willen kunnen nemen aan tal van verschillende activiteiten. Een niet onbelangrijk deel van de kracht van een camping gaat hier dan ook in schuil. Voor heel wat verschillende mensen die ervoor kiezen om een camping vakantie te boeken geldt dan ook dat ze dit voornamelijk doen om gewoon lekker te kunnen ontspannen. Het gevolg hiervan is dat ze er niet meteen om staan te springen om de omgeving in te trekken, integendeel. Toch spreekt het voor zich dat je, je tijdens je verblijf op je camping ook geen moment zal willen vervelen. Dat hoeft ook niet, althans zeker niet wanneer je ervoor kiest om een verblijf te boeken bij Camping de Vijverhof!

  1. Vertoeven in een royale recreatieruimte 

In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat Camping de Vijverhof over een compleet ingerichte, royale recreatieruimte beschikt binnenshuis. Het gaat hierbij om een ruimte die luistert naar de naam “De Herberg” en heel wat verschillende spel- en thema mogelijkheden aanbiedt. In deze ruimte kan je niet alleen tal van verschillende gezelschapsspelen terugvinden, wat bovendien ook te denken van een tafeltennis, een pooltafel en een voetbaltafel? Ook een leeshoek is uiteraard voor handen. Je kan in deze ruimte bovendien ook nog eens een gigantisch aanbod aan informatie terugvinden over de Betuwe. Zo kan je ook zonder probleem hier jouw favoriete uitstappen in plannen! 

  1. Extra activiteiten tijdens het kampeerseizoen 

Het spreekt voor zich dat je als gast van Camping de Vijverhof kan rekenen op heel wat vermaak voor jong en oud. Dit geldt niet in het minst voor tijdens het kampeerseizoen. Onder meer zal je tijdens deze periode kunnen vaststellen dat er regelmatig speciale workshops en thema-avonden worden georganiseerd. Hierbij kan je bijvoorbeeld ontdekken hoe mooi de omgeving van deze camping wel niet is, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze manier bloemen van crêpepapier te maken. Wil je liever ontdekken hoe de schapen worden verzorgd op deze mooie camping? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De activiteiten die worden aangeboden door deze camping zijn in ieder geval een feest voor zowel jong als oud!

  1. Extra leuke activiteiten voor de kinderen

Het spreekt voor zich dat heel wat gezinnen ervoor kiezen om een vakantie te boeken naar de populaire Camping de Vijverhof samen met de kinderen. Het hoeft dan ook helemaal niet te verbazen dat deze camping zich daar extra op heeft ingesteld. Dit blijkt niet in het minst uit de speciale activiteiten die er worden aangeboden aan kinderen. De kinderen zullen bijvoorbeeld helemaal weg zijn van de aanwezige boerderijdieren. Dit is niet alleen een bijzonder leuke, maar bovendien ook nog eens een leerzame activiteit! Voor jonge gasten die verblijven op de camping is het mogelijk om mee te helpen met het verzorgen van de aanwezige dieren. De kinderen mogen meehelpen met het voederen van de schapen, maar daarnaast kunnen ze ook helpen met de eieren uit te halen en is het mogelijk om het lieve pony’tje “Fientje” te borstelen. Ook een wandeling of een leuk ritje maken met deze pony is een aanrader!