De zomer laten we het liefst niet achter ons

De zomer lijkt al voorbij, maar toch ook weer dat we er midden in zitten. Het is al een apart jaar en nu ook met de seizoenen is het soms niet helemaal bij te houden. Ondanks dat de R alweer in de maand zit moeten we ons natuurlijk niet uit het veld laten slaan. Want we kunnen nog steeds blijven genieten. En we krijgen nog redelijk goed weer de komende tijd dus helemaal niet erg en we blijven dan nog even lekker in de zomer hangen. Maar ook als we straks kunnen we soms de zomer nog even terug halen wanneer het hartje winter is. 

 

Lekker blijven genieten

Wanneer we blijven genieten met lekker eten zoals met een Ofyr BBQ of dat we een hottub kopen, we kunnen lekker blijven genieten. Ook in de winter kunnen we lekker bbq'n en genieten van lekkere stukken vlees die we van de bbq af halen. Of juist een verfrissende duik, in een lekker voorverwarmde, hottub. Het maakt dan niet uit of het hartje winter is of juist hartje zomer. De gezellige sfeer blijft even goed op dat moment. We kunnen dan alsnog lekker samen komen met vrienden en genieten van een fijne nagemaakte zomerse sfeer. Met een lekker wijntje in de hand of toch een koud biertje maakt het helemaal niet uit of het hoog zomer in de maand juli is of hartje winter in oktober. Dat verschil merken we op dat moment niet.

 

Zo ook wanneer je nog lekker lang kan genieten van de buitenlucht ook als het al donker is. Dan boots je alsnog een beetje de zomer na. 

 

De zomer willen we het liefst het gehele jaar door

We willen het liefst geen afscheid nemen van de zomer. Met boven genoemde punten kan je toch nog een beetje de zomer bij je houden. Maar je hebt natuurlijk nog genoeg andere manieren om dat te doen. Hoe zorg jij ervoor dat je nog lekker lang kan genieten van een zomers gevoel?

 

Veel mensen gingen in de winter natuurlijk op zoek naar de zon in een ander land. Maar momenteel met de huidige situatie is dat ook niet het beste idee en moeten we ons voorbereiden om er thuis iets van te maken. Hoe ga jij dat dit jaar aanpakken? Zodat je nog een beetje het zonnetje in huis houdt. We hebben allemaal ons eigen manier om dat te doen. Maar ben je klaar met de zomer en kan je niet wachten tot de winter begint, dan is het natuurlijk een voordeel voor jou als straks de winter lekker begint.