bungalow
bungalowpark

Geniet van de vrijheid in de natuur

Het beeld van een bungalowpark is vaak dat de bungalows dicht op elkaar staan, privacy is er niet echt en de buitenruimte is erg beperkt. Bij bungalowpark limburg heb je grote kavels met daarop een ruime bungalow. Genoeg ruimte en ook een mooie tuin om buiten te kunnen genieten van de vrijheid en de prachtige natuur van Limburg. Van een eenvoudige bungalow, tot een verblijf waar je een eigen sauna en whirlpool hebt om helemaal tot rust te komen tijdens de vakantie.

Ga voor modern of authentiek

Waar je ook wilt overnachten iedere bungalow is uniek, ga je voor een moderne bungalow of overnacht je liever in een authentieke boerderij? Wil je echt tot rust komen dan kies je voor een bungalow met whirlpool en sauna, maar er zijn ook kindvriendelijke bungalow waar een speeltuin in de achtertuin is. Op deze manier wordt verblijven bij bungalowpark limburg voor kinderen ook een vakantie om nooit meer te vergeten. Met een VIP uitvoering bungalow wordt je tot in de puntjes verwend.

bungalow

Veel faciliteiten

Bij bungalowpark limburg zijn niet alleen de bungalows van de hoogste categorie, ook de andere faciliteiten zijn van een hoog niveau. Neem bijvoorbeeld de zwemmogelijkheden die je hebt, niet alleen een buitenbad voor de zomer. Maar ook een subtropisch zwemparadijs waar je even in de tropen bent, glijbanen, jacuzzi en een echte stroomversnelling die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen de hele dag plezier hebben en worden vermaakt.