Top tien redenen om Curaçao te bezoeken

1. Caribische muziek:          

De uiterst getalenteerde muzikanten creëren een buitengewone sfeer om bier en drank te delen met de lokale bevolking. De coole live akoestische muziek stelt je in staat om interessante personages te ontmoeten en een geweldige tijd te hebben.

2. Natuurlijke genezing:

Bewust worden van er goed uitzien is nodig om jezelf in vorm te houden. Om uzelf te genezen kunt u bij Medicine Traditions of the Caribbean terecht voor kruidenremedies en geneeskrachtige kruiden.

3. Zeedieren ontmoetingen:

Leer meer over zeedieren en breng tijd met ze door, kom van dichtbij met de programma’s van het Curaçao Sea Aquarium en geniet van deze unieke kans en once in a lifetime ervaring met het zeeleven.

4. Tijd om te winkelen:

Bekend om is winkelen; de straten Heerenstraat en Breedestraat zijn aangewezen om te verkopen. Beide gelegen in Punda district bieden een breed scala aan producten, zoals zwart koraal sieraden, lederwaren, en klompen. Zoek artikelen die lokaal worden verhandeld of die afkomstig zijn van grote kledingontwerpers.

5. Blauwe drankjes:

Thuisbasis van de curacao likeur die afkomstig is van een gedroogde schil van de laraha citrusvrucht, is dit eiland verantwoordelijk voor de beste verbluffende diepblauwe drankjes. Een breed scala aan cocktails om uit te kiezen voor een fantastische ervaring.

6. Nooit eindigende zomer:

Een prachtig zonnig weer het hele jaar door maken Curaçao de ideale locatie voor een perfecte vakantiebestemming geweldig om te ontsnappen aan de koude winters en hebben een zon kerst. De gemiddelde temperatuur is vijfentachtig graden.

7. Ontmoet de lokale bevolking:

Ervaar een rijk erfgoed en bloeiende cultuur met opmerkelijke diversiteit van mensen van de etnische inwoners, de Arawak, de Nederlandse, West-Indische, Afrikaanse en Latijnse een kosmopolitische ervaring om te delen.

Tip: https://huurauto-curacao.com/

8. Spannende samensmelting van Caribisch en Europees voedsel:

Producten uit de hele wereld zijn te vinden in supermarkten en kunnen afkomstig zijn uit de Verenigde Staten, Europa en Zuid-Amerika. Populaire gerechten zijn: stoba, guiambo, kadushi, sopi, mondongo en funchi.

9. Perfecte stranden:

De noordkust van het eiland is ruig, maar de zuidkant van het eiland heeft, kalm kristalhelder water waardoor meer dan dertig tropische stranden perfect zijn voor stromingsvrij zwemmen en snorkelen ideaal voor een tijd van ontspanning.

10. Werelderfgoed:

Met een eeuwenlange geschiedenis is Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, een boeiende stad die het enige Werelderfgoed is in het Caribisch gebied, met musea van wereldklasse, en unieke hotels, een geweldige sfeer om te winkelen en rond te dwalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *