Welke bootverhuur in Amsterdam zorgt dat u een fantastische dag gaat beleven?

Van de zomer, toen het lekker weer was kwam er een groepje vriendinnen die uit Amerika hierheen kwamen om mij en Amsterdam voor het eerst te bezoeken. Ik moet hiervoor natuurlijk het perfecte schema maken om de leukste plekken van Amsterdam te laten zien. Op mijn schema had ik bootverhuur In Amsterdam staan. Ik heb wel eens vaker bootjes gehuurd hier in Amsterdam maar die vond ik echt niet gezellig, je mocht het bootje zelf niet eens besturen en er mochten maar 3 personen op, en dat was voor deze gelegenheid te weinig. Aangezien we met zijn twaalven zijn zoek ik een goede bootverhuur in Amsterdam waar wij onze route zelf kunnen bepalen want vaak mag dit niet. Ik kwam toen terecht op deze site en wat ben ik daar blij mee geweest. Er staat op de site een video die je kan bekijken als voorproefje en ik was al overgehaald dat dit de perfecte bootverhuur in Amsterdam is. Er staat ook duidelijk aangegeven dat u van te voren moet reserveren omdat de bootjes er gewild zijn en zeker in de weekenden. Op de site staan ook veel leuke recensies geschreven door mensen die zeer tevreden waren met de service. Ik heb uiteindelijk twee bootjes gehuurd bij deze bootverhuur in Amsterdam want er mogen in totaal 6 per persoon per bootje. Het was heel makkelijk te bereiken want de steiger lag lekker centraal. We hebben 4 uurtjes langer gevaren en we zijn langs heel veel historische gebouwen gevaren, sierlijke bruggen en mooie woonboten. Je vaart vanaf de ligplaats meteen de Jordaan in en een paar minuten later kan je al in de Prinsengracht liggen, dit is de bekendste gracht hier in Amsterdam. Mijn Amerikaanse vriendinnen waren heel enthousiast om dit te zien want het is hier in Amsterdam heel gezellig om met veel andere bootjes tegelijk te varen en om je heen te kijken en de leuke sfeer te zien. Het is hier in Amsterdam natuurlijk ook anders dan andere plekken. In de buurt van de ligplaats van de bootverhuur in Amsterdam is er veel te doen en veel leuke cafeetjes om de dag gezellig af te sluiten.

Deze bootverhuur in Amsterdam hanteert heel scherpe tarieven

Ik ben zeer te spreken over deze duidelijke site waar aangegeven staat wat u allemaal mag doen in het bootje zoals het zelf besturen en u eigen route bepalen, hoeveel mensen er in 1 bootje mogen en wat voor soort bootjes er zijn. Er staat ook een filmpje op de site voor overige informatie. Het is ook fijn dat u voor uw boottocht ook nog eens een goede persoonlijke instructie krijgt voor de mensen onder ons die dit nog nooit eerder hebben gedaan.

Wilt u ook de grachten op?

Zoekt u een goede bootverhuur in Amsterdam om samen met uw vrienden door de grachten te varen dan raad ik bootjehureninamsterdam.com aan omdat:

  • U hier voor een goede prijs een boot kunt huren
  • U hier eenvoudig online kunt reserveren
  • U in een ruime boot kunt gaan varen

Als u nog meer wilt lezen over de bootverhuur in Amsterdam of uw vrienden/vriendinnen willen iets meer informatie, neem dan even een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *